Marbella4days Walking – Woensdag

Op een tijd dat zelfs de vogels het nog te vroeg vinden om te fluiten zijn de muzikanten van Feestkapel De Blaasbalgen al druk in de weer en trotseren zij de nacht richting Leidschendam. Maanden van voorbereiding zijn eraan vooraf gegaan maar eindelijk is het vandaag dan zover, we gaan weer naar Marbella voor een meerdaags muziekspektakel tijdens de Marbella 4Days Walking.

Op de verstreken boardingpasses stond een vertrektijd van 07.00 uur aangegeven wat betekende dat we om 02.00 uur mochten verzamelde aan de Oostvlietweg te Leidschendam om vervolgens met onze eigen bus en vast chauffeur Willem naar Amsterdam gebracht te worden. Het vliegen vanuit Amsterdam deed bij sommige van ons het hart sneller kloppen, maar gelukkig moesten diezelfde leden er ook het vroegst uit… Ik bedoel er niks mee verder maar het woord KARMA zegt u wellicht genoeg.

Het inchecken van de instrumenten, onze persoonlijke bagage en vlucht OR627 zijn door het grond en cabine personeel van TUI tot in de puntjes verzorgd en verdiende (met de hulp onze eigen steward Bert Training) de officiële status van Blaasbalgen Airlines. TUI bedankt voor jullie geduld en goede zorgen, jullie mogen trots zijn op dergelijk personeel.

Bij aankomst in Malaga bleek er toch een klein missertje. Ergens tussen Amsterdam en Malaga bleek de carrier (ook wel beugel genoemd) van onze snaredrum verdwenen te zijn. Niet geheel in het voordeel voor een feestkapel als de onze. Tot nog toe word er druk heen en weer gebeld en geappt met dergelijke instanties over hoe we dit gaan oplossen, maar ik kan u beloven het komt goed.

Inmiddels maken De Blaasbalgen zich op voor het avondprogramma in Marbella. Door de aanhoudende regenval (zit je dan in je middellandse zeeklimaat) is het optreden van vanavond komen te vervallen en hebben we dus alle tijd om ergens een lekker hapje te eten, en vervolgens lekker te gaan slapen of nog even de stad te verkennen.

Fijne avond en vergeet u niet op ons te stemmen bij de Rabobank Clubkas Campagne!

Tot morgen!

Jasmijn Jouvenaar

 

 Klik hier voor de foto’s

Geef een reactie