RaboClub Campagne

Als Rabobank lid kent u hoogstwaarschijnlijk de jaarlijkse RaboClub Campagne. Zo niet, dan even een korte uitleg. Bij de Rabobank Clubkas Campagne bepalen de klanten en leden welke verenigingen en clubs een sponsorbijdrage krijgen en hoe hoog dat bedrag is. Vanaf vandaag krijgt u als Rabobank lid een stemkaart in de bus of een email. Met de code die op deze kaart staat kunt u stemmen uitbrengen. zouden graag zien dat u deze kostbare stem uitbrengt op onze vereniging: Feestkapel de Blaasbalgen!

Onze feestkapel verzorgt al sinds zeventien jaar sprankelende optredens in de regio, waarbij u misschien zelfs wel aanwezig bent geweest. Een hoogtepunt daarbij zijn de optredens tijdens carnaval. Met name die voor de ouderen en verstandelijk gehandicapten nemen bij ons een bijzondere plaats in.
De kosten om onze activiteiten te blijven voortzetten worden almaar hoger en subsidies worden rap afgebouwd. Dus door uw stemmen uit te brengen op onze verenigingen levert u een zeer belangrijke, financiële ondersteuning.

Namens onze verenigingen danken wij u bij voorbaat voor uw stemmen!

 

Geef een reactie