Verjaardag Ria Koomen

Vandaag reisde De Blaasbalgen af naar Lisserbroek.

Ria Koomen de moeder van onze penningmeester Linda werd 70 jaar en dat moest gevierd worden. En een feestje bouwen dat kunnen ze daar wel!

De Bus werd door Willem weer netjes naar Lisserbroek gereden en tijdens de reis kwamen vele regendruppels naar beneden. Iedereen rekende al op een nat pak maar toen we uitstapten was het al weer droog gelukkig. Na alles uitgepakt te hebben liepen we naar het huis van de familie Koomen en met muziek van ons slagwerk maakten we onze opwachting in de tuin. De vuurkorf branden, het licht stond aan en een grote partytent aan het huis zorgde dat er voor iedereen een plek was om van de muzikale klanken te genieten. Vele gezellige nummers en een paar tranen trekker passeerde de revue. Ook werd lieveling nog voor de jarige gespeeld wat ze zeker waardeerde. Met het lang zal ze leven sloten we de 1e set af.

 

Voor de inwendige mens was goed gezorgd, een lekker warm soepje, kippenpoten en een lekker stokbroodje kruidenboter deden ons goed, ook de drank was goed geregeld. Na dat iedereen weer op temperatuur was gekomen hebben we nog 3 nummers gespeeld waar bij Linda nog diverse solo’s voor haar familie mocht spelen. Toen we klaar waren kwam er nog een verzoek van Ria, ze zou zo graag “het Dorp” nog willen horen. Uiteraard hebben we aan dit verzoek nog voldaan en zijn daarna weer snel terug gegaan naar Leidschendam.

Komende weken zijn wij weer veel te zien als Zwarte Pietenkapel De Blaasbalgen en dit kunt u uiteraard allemaal via de website en via Facebook volgen.