Trainingsweekend 2018

Vrijdag 6 April was het dan zover ,mijn eerste repetitie weekend met De Blaasbalgen in Otterlo stond voor de deur. Enigszins een beetje zenuwachtig (niet dus) stapte ik bij Chantal in de auto om naar Otterlo te rijden, en in de auto ging het over van alles ………..tenslotte kennen wij elkaar al jaren. Zo ging de rit dus voorspoedig en kwamen wij rond half 9 aan bij Het Mussennest. Eenmaal binnen werden de slaapvertrekken getoond en het bed opgemaakt. Zo en dan nu eerst koffie daar was ik wel aan toe (na al dat gelul in de auto). Met de koffie net achter de kiezen werd ik mee genomen voor een rondleiding naar de wc s (geheel niet onbelangrijk), douches en repetitie ruimte. Verder die avond hebben we gezellig zitten praten onder het genot een natje en een hapje. Na heel veel gezelligheid en natje was het ook nog tijd om te gaan slapen want het was reeds al zaterdagochtend 3.30 uur

Zaterdag de dag van repetities kreeg ik mijn wekker niet uit (sorry mensen hahaha) 7.30uur aan de koffie  met de keukenploeg en nog een paar andere vroege vogels. Helaas was de keukenploeg nog niet volledig…… Arjan lag nog op 1 oor maar daar wist Fons wel raad mee, alleen was de rest daarna ook gelijk wakker. Na een goed ontbijt moest het gebeuren, de eerste sessie van vele dit weekend stond te beginnen. Eerst wat inspelen pffff viel nog niet mee, daarna het eerste nieuwe nummer op de lessenaar. Eerder dan gepland waren de zaterdag repetities klaar, maar er was veel bereikt en er stonden enkele nummers al goed in de verf. Het was tijd voor het diner en ook dat was weer goed geregeld. Tijd voor ontspanning waar de 1 lekker onderuit  lag gingen andere juist een stuk lopen. De avond ging verder …..het prinselijk paar werd bedankt en er werd op getoost, en toen moest het gebeuren………….. Ja daar zijn ze dan de Blaasbalgen BABES, naar eigenzegge de 40% gezelligheid. Ze brachten met hun BoomWhackers  (lees afgezaagde pvc kokers )een leuk stukkie muziek en ook nog herkenbaar. Verder liep de avond als de dag ervoor.

Zondag weer vroeg op …..een beetje brak maar dat mag de pret niet drukken, dus koffie en een goed ontbijt en je kan er weer tegenaan. Eerste repetitie waren de koralen aan de beurt, het was toch zondag ochtend, daarna weer knallen met de nieuwe nummers . Na wat O ja momentjes liep het weer lekker en sloten we de dag moe maar voldaan  af. Eerst nog alles opruimen om daarna allen weer huiswaarts te keren .

Tenslotte wil ik de keukenploeg, onze instructeur John en de organisatie hartelijk bedanken voor het geweldige weekend.

Met vriendelijke groet,

 Marco Schrik

Geef een reactie