European Hockey League Rotterdam

Hockey doe je met een…. flinke dosis feestmuziek!

Last minute geboekt op paaszaterdag, bijna compleet, op naar de Hockeyclub Rotterdam op deze Paasmaandag! Op het sportcomplex van deze club werd dit weekend de European Hockey League gespeeld, een internationaal toernooi voor de topteams uit heel Europa. Nadat zaterdagmiddag bleek dat de thuisclub een ronde verder was gekomen bedacht men dat er wel wat extra gezelligheid aan het programma kon worden toegevoegd.

Deze keer even zonder onze vertrouwde bus op pad…. Wat is dat toch weer heel anders en wat zijn we snel gewend aan die luxe… Nu instrumenten in auto’s persen door enkele leden, een stukje in colonne rijden, parkeren op een overvol sportcomplex. Willem, binnenkort stappen we heel graag weer in bij je!

Op het sportcomplex overvolle tribunes, hier een stukje spelen, een survivaltocht over de tribunes naar de andere kant, daar een stukje spelen, een hele groep meiden die het spannender vond om fakkels af te steken dan om een beetje mee te zingen… En toen begon de wedstrijd. Volgens mij werd het nooit echt spannend. HC Rotterdam scoorde al snel…. Toen een ultrakorte pauze waarin wij slechts de helft van een nummertje konden spelen. HC Rotterdam liep verder uit, wij speelden in de langere rust, HC Rotterdam liep uit naar 13-1, we speelden nog eenmaal op de VIP-tribune in de laatste korte rust en na de wedstrijd bezorgden we de toeschouwers nog een klein muziekje voor onderweg.
Dat was weer een sfeervol middagje!