Huldiging Patrick Roest

Als ik zeg “Patrick Roest”, dan weet iedereen over wie ik het heb. De schaatser die het ontzettend presteerde om in de afgelopen maand Wereldkampioen allround 2018 te worden en Zilver en Brons haalde op de Olympische spelen. En laat deze Patrick Roest nu net afgelopen vrijdag werden gehuldigd in het mooie dorpje Lekkerkerk. En wat maakt zo’n feest nou helemaal compleet, Juist! Een bezoekje van De Blaasbalgen. Voor dit bijzondere optreden hadden de meeste blaasbalgen een paar vrije uren opgenomen van het werk, want niemand wilde dit optreden natuurlijk missen.
Wat het helemaal bijzonder maakt is dat wij al enige tijd de trotse vader van Patrick, Wim Roest in ons midden hebben op de trompet. Het blijft bijzonder om een feestje zoals dit op deze manier een persoonlijk tintje te kunnen geven.

Rond 19:00uur kwamen De Blaasbalgen aan bij Partycentrum Amicitia in Lekkerkerk. ’s Middags was de officiële huldiging al geweest en nu was het tijd voor een feestje met alle familie, vrienden & bekenden van Patrick. Na wat speeches was het tijd voor De Blaasbalgen om de zaal te verblijden met wat gezellige feestmuziek. Natuurlijk werd de polonaise al snel ingezet maar ook was er muziek zoals Het Dorp waarbij mensen achterover konden zitten, konden genieten en meezingen met deze prachtige muziek!

Na een korte pauze waarin we allemaal werden voorzien van een hapje en een drankje speelden we nog 1 setje, hierna was het alweer tijd om terug te keren naar Leidschendam. Wat was het een gezellige avond en wat kunnen de mensen uit Lekkerkerk toch enthousiast de polonaise lopen. Dit was een optreden waar nog lang over wordt nagepraat door zowel De Blaasbalgen als de mensen uit Lekkerkerk.