Er is een tijd van komen en er is helaas ook een tijd van gaan.

Vanavond hebben we op de repetitieavond afscheid genomen van twee leden van het eerste uur. Zowel Kees als Harry hebben besloten om na vele jaren te stoppen met het musiceren bij De Blaasbalgen.
We zullen beiden heel erg gaan missen en dan niet alleen muzikaal. Harry is vele jaren verantwoordelijk geweest voor de promotie van de vereniging, heeft menig interview gegeven en heeft als bestuurslid ook zeker zijn sporen verdiend. Kees heeft naast het blazen van upper-upper-lead-partijen vele leden de fijne kneepjes van het trompet spelen bijgebracht. Ook bij de jaarlijkse schoonmaak van ons clubgebouw zocht hij het steenvast hoger op en had de jongere garde moeite om hem bij te houden.

Vanavond zijn de heren verrast met, naast de gebruikelijke doos merci, ook een cadeau uit respectievelijk de trombone en de trompet sectie. Harry had op zijn beurt nog een zeer passend aandenken. Van de grote stapel kleine partijtjes die hij al 18 jaar zorgvuldige verzamelde, heeft hij zijn persoonlijke favorieten ingelijst en gesigneerd aan de leden overhandigd. Deze krijgt een mooie plaats in het clubgebouw.

Met het nummer My Way hebben we afscheid genomen van deze bijzonder gewaardeerde leden. Gelukkig gaan ze zaterdag nog 1 keertje mee als zwarte piet!