Hoog op bezoek!

Het eerste optreden voor het nieuwe jaar… op uitnodiging van de burgemeester, bij de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Leidschendam-Voorburg.
Gewoon op deze doordeweekse maandagavond waren we compleet en met Alissa en John!

In het oude raadhuis van Leidschendam. Daar waar we over een paar weken het dak er af tetteren en polonaise lopen bij de overhandiging van de sleutels van Zwabberdam werd ons nu gevraagd om stemmige “achtergrond”muziek te maken.
Bij binnenkomst eerst een bakkie, daarna de speech van de burgemeester waarin het historische verhaal van de gemeente centraal stond. 19 jaar De Blaasbalgen werd nog net niet vermeld in de rijke en lange historie van de gemeente. Een niet onbelangrijk onderdeel van de Leidschendamse geschiedenis zou je zeggen…

Daarna waren wij aan zet. Vanaf het balkon speelden we het borrelende gezelschap toe. Tal van vertegenwoordigers uit de politiek, verenigingen, ondernemingen en inwoners bekeken en beluisterden ons, genietend van de hapjes en drankjes en volop babbels.
Achtergrondmuziek… normaal gesproken niet een vraag die echt aan ons besteed is, echter ook hier hebben we weer een prima visitekaartje afgegeven!
Nu op naar het echte werk! Komende zaterdag begint voor ons het carnavalsseizoen, de opwarmavond bij De Damzwabbers!