Rabo Club Support

Ook dit jaar steunt de Rabobank lokale clubs en verenigingen door middel van Rabo Club Support (voorheen Rabo Clubkas Campagne).

De Blaasbalgen doen uiteraard ook weer mee. Het bedrag zal worden gebruikt voor de vernieuwing van kleding. 
De hoogte van het te ontvangen bedrag is afhankelijk van het aantal stemmen wat De Blaasbalgen mogen ontvangen.

Help jij mee om een zo hoog mogelijk bedrag binnen te halen?

Ieder lid van de Rabobank van 12 jaar of ouder krijgt een bericht van de bank met daarin uitleg over hoe er gestemd kan worden.
Je krijgt 5 stemmen waarvan je er 2 op De Blaasbalgen mag uitbrengen. De overige stemmen mag je op andere verenigingen van jouw keuze uitbrengen.
Je kan tot 11 oktober je stem uitbrengen.

Mocht je niet weten op welk doel je je overige stemmen moet uitbrengen, dan hebben wij wel suggesties:
– C.V. De Damzwabbers doen uiteraard ook weer mee. Het bedrag zal worden gebruikt voor de organisatie van carnavalsfeesten voor ouderen, jeugd en mensen met een (verstandelijke) beperking.
– Dak boven je hoofd. Aangezien het tijdens de carnavalsperiode wel eens minder goed weer kan zijn is een goede locatie essentieel. Wij zijn dan ook zeer blij dat De Damzwabbers inmiddels al weer een aantal jaren de feesten in de kantine van RKAVV kunnen organiseren.
Dus laten we onze vrienden van zowel C.V. De Damzwabbers als van RKAVV ook aan een mooi bedrag helpen door ook op hen te stemmen.
– Stichting SLIM, deze stichting heeft nauwe banden met Stompcity Music, De Blaasbalgen en De Blaasknarren en maakt zich hard voor de huisvesting van muziekverenigingen in het algemeen.

Samen staan we sterker.