Markt aan Zee 27 augustus 2022

Vandaag mochten we weer aantreden in Ter Heijde aan zee. In het dorp werd de “Markt aan Zee” georganiseerd en om de boel op te vrolijken waren zowel wij als “De Zwiebels” uitgenodigd om een gezellig stukje muziek te verzorgen. Om 10.00 was het verzamelen op de parkeerplaats in Ter Heijde en werden de instrumenten klaar gemaakt. Bert weer bedankt voor het rijden met de instrumenten, we missen de bus toch echt wel (staat nog in Coronamodus). Met Jeroen als invaller op grote trom en Aart-Jan ter versterking bij de trombones waren we er klaar voor. Eerste nummertje spelen bij De Viskeet alwaar de eerste mensen al op het terras zaten. Zo al dweilend door een stukje dorp heen, her en der wat nummers gespeeld en het publiek vermaakt. Bij het hotel waar we als 2e gingen spelen stond onze vaste fan “Piet” uit Ter Heijde, uiteraard hebben wij voor hem het dorpslied Als de Klok van Arnemuiden gespeeld.
Daarna in de straten en er om heen nog wat nummers gespeeld, was het tijd voor een drankje. Na de pauze gingen we richting de markt om daar De Zwiebels af te lossen en te zorgen voor alweer een gezellig stukje muziek voor het shoppende publiek, de tijd vloog voorbij. Na het setje zijn we uiteraard nog even langs het Vrondel gegaan om een drankje te doen. Het derde setje speelde we bij De Viskeet, ook dat liep lekker en het publiek aldaar deed enthousiast mee. Het laatste setje van de dag hebben we afgesloten bij de Viskeet waar we na De Zwiebels nog even een kwartiertje de mensen konden vermaken 🎉
We willen de organisatie bedanken voor de uitnodiging, de goede verzorging en het leuke optreden en tot een volgende keer.