Muzikaal Bootwateren met De Blaasbalgen

Het is zaterdag 18 juni als we ‘s-morgens vroeg, met de auto’s volgepakt, naar Ameland afreizen. Met een strak schema, want 09:30 uur vaart de boot van Holwerd naar Nes. Een boottochtje van zeker een uur over de Waddenzee en ja hoor, zeehond gespot!! Aangekomen in Nes is het met de pendelbus naar Hollum en zijn we compleet voor een prachtige dag Muzikaal Bootwateren. Shantykoren en feest kapellen maken er, verspreid over acht podiums, een waar muzikaal feest van. Hier komen we bekende kapellen tegen en is er naast het muziek maken ook veel bij te praten. Met een hapje en een drankje en een heerlijk zonnetje is dat ouderwets genieten.
Wij spelen vier setjes en weten als vanouds het publiek te vermaken en dat is goed geslaagd, zullen we maar zeggen. Als wij spelen wordt het ineens erg druk rondom ons heen en staat iedereen mee te deinen en zingen. Altijd mooi om te zien als die interactie slaagt. En daar doen we het voor!
Na het laatste setje gaan we weer op huis aan, om 19:00 uur de boot op en rond 23:00 uur weer thuis.
We kunnen terugkijken op een fantastische ervaring met elkaar op Ameland en wie weet zijn we volgend jaar daar weer te bewonderen 🎉