Carnaval aan De Sluis in Leidschendam

Succes In Eigen Dorp

Je hoort wel eens dat carnaval boven de rivieren niet leeft, of dat er wel wat georganiseerd word maar dit niks voorstelt in vergelijking met wat er in het zuiden gebeurt. De Blaasbalgen zijn het er gezamenlijk over eens, deze mensen zijn nog nooit in Leidschendam geweest. Met een optocht door het centrum van Leidschendam en de te water lating van Prins FoeFoe en Page Sharon kan de organisatie trots zijn en telt Leidschendam zeker mee!

De middag begon voor ons met een optreden bij Bakkerij Remmerswaal aan de Damstraat in Leidschendam. De bakkerij had voor het derde jaar aangeboden om een traditie die wij graag in ere houden te sponsoren. Voorgaande jaren werden alle muzikanten door onze Prins en Page getrakteerd op een Bossche bol, maar de gebroeders Remmerswaal wilde ons ook dit jaar graag De Blaasbalgenbol aanbieden. Een heerlijke verse Bossche bol met een foto erop van onze Prins Shorts en Page Soep-el. Bedankt mannen voor deze geweldige actie!

Een klein kwartiertje later verplaatste we ons naar de Damlaan voor de optocht. onder het bewindt van Prins Shorts en Page Soep-el hebben we het toegestroomde publiek goed weten te vermaken. Diverse karren en wagens reden aan ons voorbij, de één nog groter en mooier dan de ander. De afsluiting van de optocht was de wagen van CV De Damzwabbers met boven op Prins FoeFoe en Page Sharon.

Door naar de Sluis waar we de muzikale omlijsting verzorgde tijdens de tewaterlating in de Vliet. Muzikaal ging het goed en de sfeer zat er weer lekker in. Inmiddels zijn we onderweg naar Breda met inval chauffeur Koos Grandioos!

Michael van Vliet

 

 Klik hier voor de foto’s

Geef een reactie