Avond4daagse Zoetermeer

Net als afgelopen donderdag was het aan De Blaasbalgen om vanavond de muzikale omlijsting van de Avondvierdaagse van Zoetermeer te verzorgen. Door ons succes tijdens de vierdaagse in het Spaanse Marbella zijn De Blaasbalgen bij de Nederlandse organisaties niet onopgemerkt gebleven, muziek is een ware aanvulling op het al oude vierdaagse ritueel. Voor de leden van Feestkapel De Blaasbalgen zijn dit optredens waar de spreekwoordelijke hemel en aarde verzet moet worden om aanwezig te kunnen zijn. Gelukkig was het iedereen gelukt om iets op hun werk of thuis te regelen zodat we om 18.20 uur de bus in konden stappen. Invalchauffeur Wouter was ook weer van de partij, door zijn welwillendheid en kunde arriveerde we keurig op tijd in het Stadshart van Zoetermeer voor een gezellig avondje muziek maken.

Het frisse windje waaide guur in Zoetermeer en de aanwezige opa’s, oma’s en andere familie en vrienden die op de lopertjes stonden te wachten konden wel wat muzikale warmte gebruiken. Na een nummertje te hebben ingespeeld begon het huldigingsfeest en was de kou al snel vergeten. De lopers kwamen opgelucht over de eindstreep maar hadden nog genoeg energie bewaard om er op onze klanken een mooi feest van te maken. Het hele plein stond vol met kleine lopertjes behangen met diverse medailles, bloemen en grote zakken snoep en gezamenlijk hebben we er een mooi huldigingsfeest van gemaakt.

De Blaasbalgen hebben genoten van de Zoetermeerse gastvrijheid en kijken terug op een mooie zeer succesvol avond. Wat De Blaasbalgen betreft zeker voor herhaling vatbaar.  

Michael van Vliet

 

 Klik hier voor de foto’s

Geef een reactie