Stompcity Music 20 jaar

Dat dit jaar in het kader van 20 jaar Stompcity Music staat zal iedereen weten.
Vandaag is het de onthulling van de bus sponsoren!
Van de 13 plaatsen op de achterzijde van de bus zijn er 10 door sponsors ingevuld.
Kriebelt het bij u om deze mooie vereniging te sponsoren? Er zijn nog drie plaatsen over!
Schroom dus niet en neem contact op met manager@deblaasbalgen.nl. Eis je plekje achter op de bus op en maak op deze manier reclame voor je bedrijf door heel het land!!
Het is een mooie zondagmiddag in juli. De barcommissie heeft haar uiterste best gedaan. De BBQ staat klaar, tafels staan gedekt. Zelfs de tv staat klaar om de Nederlandse Leeuwinnen te zien voetballen tegen America. Voor ieder wat wils!!
De Knarren en De Balgen zorgen voor de opening en hierna is de onthulling van de achterzijde van de bus door de dames van Rijswijk, hoofdsponsor van de club.
De sponsors voor de komende vijf jaren zijn, Transportbedrijf van Rijswijk, Atelier Pfeiffer, Hoveniersbedrijf van Marwijk, Contra Zorgbemiddeling, Prikkewater Packhuys Partycentrum, Visualprint, Organisatiebureau Been, Bevestigingsmaterialen Hacé en De Blaasbalgen Babes.
Hierna spelen De Balgen een gezellig setje en komt de sfeer er goed in.
De BBQ wordt aangestoken en iedereen kan zijn eigen vleesjes op het rooster leggen en genieten van een zeer complete BBQ.
Leden maar ook oud leden kunnen terugkijken op een geslaagd feestje ter ere van 20 jaar Stompcity Music.
Nog twee repetities en dan hebben we vakantie, 21 september zien we u graag terug tijdens het festival van De Vergulde Blaasbalg aan de Sluisjes in Leidschendam.