Prinsenbal CV De Damzwabbers

Start van de Carnaval in Leidschendam

 Hoe flexibel we kunnen zijn. In de middag het grote kinderfeest in Hilversum begeleiden en een douche en een paar uur later spelen we op het grote-mensenfeest in Leidschendam. Dat is dus flink schakelen geweest met muziek maar vergeet niet ook het inleven in een totaal andere situatie.

CV De Damzwabbers viert deze avond hun Prinsenbal. Kort gezegd is dit het afscheid nemen van de oude Prins en Page en het begroeten van het nieuwe stel.

Prins Strooppie en Page Rafaëlla werden afgevoerd in een grote kuip en bedolven onder stroop, stroop en allerlei ander “lekker smerig” spul! Zo, dat is één! Dan is het wachten tot 23:11 uur. En jawel een nieuwe Prins, nee Prinses komt, met haar gevolg, als een duveltje uit het doosje. Prinses Lacta, Page Iris en Nar Demy! En dat allemaal uit een gezin. Dat wordt me een feestje en dat vieren we met Toeters en Bellen! We begeleiden hun eerste polonaise en niet lang daarna hebben we een intern feestje. Onze eigen Jasmijn wordt even na middernacht met een Lang Zal Ze Leven en Zij Leve Hoog in het zonnetje gezet. Twintig lentes jong! Gefeliciteerd Jasmijn!

Wij spelen nog een laatste setje en gaan moe maar voldaan op huis aan.

Volgende week zaterdag zijn wij te zien en te horen in de Theresiastraat en bij Bosch-Siemens Den Haag.