Marbella 2018 dag 3

Het is vandaag vrijdag 12 oktober en we zijn alweer voor de 3e dag in Marbella.

Vanmorgen hadden we even vrij af en ging iedereen zijn eigen kant op. Een paar dappere Blaasbalgen namen een duik in de zee, andere gingen boodschappen doen voor de lunch en ook was er een groepje te vinden op de 7e verdieping van het hotel. Op deze verdieping is namelijk het zwembad van het hotel waar het ook heerlijk vertoeven was.

 

Om 12.45 stonden er 2 busjes voor ons hotel klaar om ons samen met “de swing dixielandband” naar het park te brengen. In de bus werd er al vrolijk op los gespeeld. Door een klein feestje van de gemeente moesten we het laatste stukje lopen. Aangekomen in het park begon “de swing dixielandband” weer met spelen en een half uurtje later mochten wij alweer. Het eerste setje is altijd lekker rustig beginnen, er is dan nog niet heel veel publiek maar al spelend wordt het steeds drukker. Steeds meer lopers komen binnen en het wordt steeds gezelliger. Na een half uurtje was het alweer tijd voor een wissel en mochten wij weer even pauzeren.

 

Zo ging ook dit weer deze dag afwisselend heen en weer tussen de Swing dixielandband en ons. Hoe verder de dag vordert hoe meer lopers er binnen zijn en hoe gezelliger het wordt. Het zonnetje deed goed zijn best en het water en drank vond dan ook weer gretig aftrek bij de wandelaars en muzikanten.

Tijdens het 2e setje werd de boel even stil gelegd en nam Linda namens “De Blaasbalgen Babes” het woord. Alle Dudes werden opzij geschoven en een aantal heren mochten ook hun instrument afstaan. De Babes hadden een leuk stukje muziek ingestudeerd met een stuk tekst op doek erbij wat erg leuk gebracht werd, ik zie de komende jaren nog uitdagingen voor diverse Babes. Dames; wij als Dudes zien deze act graag nog een keer deze dagen.

 

Na wat setjes heen en weer was het voor ons al weer tijd voor de laatste set van deze dag. Het publiek vraagt dan altijd om het nummer “De Woonboot” wat wij dan ook met veel plezier spelen. Deze keer met een speciale artiest op trompet, kijkt u maar is goed op de foto’s! Na nog een paar nummers gespeeld te hebben was het al weer tijd om in de busjes te stappen en terug naar het hotel te gaan.

 

Vanavond zijn we vrij en morgen staan we weer fris en fruitig klaar voor de volgende inhaal dag!

 

Mark