Marbella 2018 dag 2

Goedemorgen, dag 2!

 

Dag 2 in Marbella ging van start met een heerlijk rustig ontbijtje voor ons… buiten helaas een flink buitje en daardoor de hele stoet met wandelaars in poncho’s voorbij ons hotel, een extra motivatie om er in de middag een feestje van te gaan maken!

 

Goedemiddag! Vanaf het moment dat we aankwamen in het park trok de lucht open, de eerste wandelaars druppelden binnen, schoenen gingen uit en in de zon… Muziek aan!

Afwisselend met de Swing Dixies speelden we diverse setjes. Eerst even rustig inkomen, de lopers even de tijd geven om uit te puffen. Setje voor setje ging het feestgehalte omhoog, uit de wandeltassen kwamen de slippertjes en de voetjes gingen van de vloer.

Na 20 of 30km is het nog steeds prima springen, dansen, polonaise lopen en natuurlijk… ROEIEN! Wat een heerlijk openingsfeestje was dit!

 

Na het middagprogramma gingen we op zoek naar een fijn terrasje… en toen….weer muziek.. de Dixies hadden ons ook gevonden… als een soort voorgerecht zeg maar…

Tot slot stonden er vandaag nog 2 setjes op het sinaasappelpleintje. Niet vol met publiek maar wel met een leuke groep fanatiekelingen tetterden we van My Way naar The Sound of Music en Espana…

Lekkerrrr.. Tot morgen als het zonnetje de hele dag gaat schijnen!

 

Justin