Koningsdag 2019… eerst thuis en dan uit!

Koningsdag 2019 startte voor De Blaasbalgen voor het eerst in jaren weer eens met een thuiswedstrijd in het Leidschendamse. Met kleedjes, hapjes, drankjes en activiteiten zat de stemming er goed in op de Damlaan en rondom de sluis.

Onze chauffeur van dienst Richard parkeerde de bus op de Damlaan vanwaar onze muzikale tocht door het oude centrum startte. Enkele nummers op de Damlaan en aansluitend twee volwaardige sets muziek nabij de Sluis.
Laten we het een terreinverkenning noemen… we onthullen nog even niet teveel… Later in dit jubileumjaar meer nieuws!

Ondanks een wisselvallig weertje trokken we veel bekijks. Lekkere nummertjes en in de pauze natuurlijk een Oranjetompouce, want ook deze keer was er iets te vieren!
Alles bij elkaar een fijn feestje in eigen dorp!

Aansluitend vertrokken we richting Wateringen. Het plaatselijke Hofpark was vol met activiteiten van de scouting, brandweer en natuurlijk ook een grote feesttent. Volop vermaak voor iedereen!
Ook hier speelden we 2 setjes, eerst op het veld en later toen er weer een buitje regen over trok in de grote feesttent.
Aansluitend aan ons optreden ging het feest naadloos verder met Jair de Groot op het podium. Het bleef ongetwijfeld nog lang gezellig in het Hofpark.
Na een fijn dagje muziek keerden De Blaasbalgen terug naar Leidschendam.