Halve Zoole Bal in Waalwijk

Na het gezellige optreden in Kielegat reden we door richting Schoenlapperlaand (Waalwijk). Hier organiseert Blaaskapel de Halve Zoole in het sportcafé van RKC Waalwijk jaarlijks het Halve Zoole bal. Een gezellige avond met diverse kapellen en gezellige carnavals muziek. Na de aankondiging van Maureen die er erg trots op was dat na jaren smeken “De Blaasbalgen” eindelijk bij hun waren begonnen we met spelen. Door de aankondiging was de lat hoog gelegd maar met veel plezier werd er weer muziek gemaakt. Wat een gezellig publiek daar, er werd leuk gereageerd en je zag de mensen genieten van de muziek, het een na het andere nummer passeerde de revue. Een klein podium maakte het wat moeilijker om te spelen zoals wij normaal gewend zijn maar met een beetje aanpassen kom je er ook. De tijd vloog voorbij en voor we het door hadden was het al weer tijd voor het laatste nummer, om Maureen te bedanken voor de leuke aankondiging dook Arjen met lieveling op haar af en werd ze nog even in het zonnetje gezet. Na een laatste drankje weer snel de bus in en onderweg naar Leidschendam.

Onderweg in de bus bleef het lang rumoerig door de nodige leut en gein, ook de versnaperingen geregeld door onze Prins Sjorts en Page Soep-el vonden gretig aftrek. We hebben genoten van onze eigen Prins en Page hoe ze hun taak op gepakt hebben. Nu moeten ze nog afgetuigd worden en de oud prinsen beraden zich op een originele manier om dit te doen.

Als allerlaatste een bedankje voor diverse mensen, dit weekend had nooit zo soepel kunnen verlopen zonder onze eigen manager Bert, geholpen door diverse mensen heeft hij ons weer een super leuk carnaval bezorgt dank hiervoor. Ook Arjen Boers was er weer bij om onze trompetsectie te versterken waar we erg blij mee waren. En als laatste de buschauffeurs door ziekte van onze vaste chauffeur hebben we hemel en aarde moeten bewegen om andere chauffeurs te vinden, zaterdag heeft Koos ons gereden en zondag was Wouter onze chauffeur waar we ze erg dankbaar voor zijn. Carnaval zonder onze bus is inmiddels moeilijk voor te stellen. We hopen dat als het in de toekomst nog nodig is we weer een beroep op jullie mogen doen?

Mark van Niel

 

 Klik hier voor de foto’s

Geef een reactie