Go Stores Roosendaal

Vandaag waren we voor MAC Entertainment weer aanwezig bij de Go Stores in Roosendaal. Vorig jaar hebben we hier ook gespeeld en de organisatie (in handen van (www.broekiesentertainmentgroup.nl)) was zo tevreden dat ze ons graag weer terug zagen.

 

We begonnen ons eerste setje voor de BCC en zo liepen we langs een aantal winkels om steeds overal onze muzikale klanken ten gehore te brengen. Het publiek wat bij de Go Stores komt, is erg doel gericht dus is ook helaas weer snel weg. Toch blijft het leuk om te zien dat mensen altijd even blijven staan om naar onze muziek te luisteren. Na het eerste setje was het tijd om even wat te drinken iets wat met deze warmte erg welkom was. De KFC deed ook weer goede zaken met De Blaasbalgen in de buurt want menig Blaasbalg ging daar even lunchen. Ook het 2e en 3e setje begonnen we weer op het stukje bij de BCC om daarna over te steken en aan de andere kant de winkels te bezoeken. We eindigden steeds bij de partytent en het springkussen die aanwezig waren om daar de kinderen nog even te vermaken en van een glittertattoo en een suikerspin te voorzien.

 

Ik wil nog even de dames van onze trompetsectie een pluim geven, vandaag hebben ze zeker hun “mannetje” gestaan. Ook Bert als ad-interim muzikaal leider verdient een grote pluim; ga er maar even aan staan om geheel onverwachts ook dit weer in goede banen te leiden.

 

We bedanken de Go Stores voor de uitnodiging en broekiesentertainment voor de goede verzorging. En wie weet tot een volgende keer.