Gehandicapte Carnaval De Damzwabbers

Zondag 3 februari was het al weer zover, het eerste carnavalsoptreden van dit jaar. Het gehandicapte carnaval bij De Damzwabbers in de kantine van R.K.A.V.V. te Leidschendam. Bij binnenkomst was de zaal al redelijk gevuld en bij het spelen van de eerste noten was de polonaise ook al snel in volle gang. Na 2 nummers gespeeld te hebben werd er een kort openingswoordje gehouden door de spreekstalmeester, Prinses Lacta en Jeugdprins Eric. Daarna was het weer volop polonaise lopen. Na ons eerste setje hadden we even tijd om op te laden, en werden we versterkt door onze top solist (deze komen standaard te laat) Tim.

 

De 2e set kon van start en onze Tim liet zich weer herhaaldelijk horen, hij speelde de sterren van de hemel. In de zaal was Tim ook opgemerkt en vele van zijn fans kwamen even langs om hem te begroeten. Ondertussen speelden wij diverse nummers en liep de polonaise weer als een slang door de zaal. Na flink wat nummers gespeeld te hebben was het tijd voor een pauze en nam de DJ het over. De aanwezige konden genieten van een goede karaoke party en diverse nummers passeerde de revue.

 

Ons 3e en laatste set was alweer aan de beurt. Tim begon tussen de trombones omdat die daar beter op zijn plek leek te zijn. Toen zelfs de bastrombonist de kuier latten nam om zich tussen de trompetten te begeven ging Tim maar weer snel terug naar zijn maatjes. Door de nummers in een lekker tempo te spelen bleef de polonaise weer niet te stoppen. Na een mooie solo en een flink aantal gezellige nummers zat het er voor ons weer op. Snel nog een drankje en dan snel weer met de bus naar huis toe.

Over onze bus gesproken, wist u dat er een aantal sponsorplekken beschikbaar zijn op de bus. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan contact met ons op via bestuur@deblaasbalgen.nl

 

Ons volgende optreden is op 24 februari in Harmelen bij Kleintje Carnaval.

 

Groeten,

 

Mark van Niel