Feestkapel De Blaasbalgen is gast op het MHM festival

Op zaterdag 1 juni verzamelden de leden van Feestkapel De Blaasbalgen weer bij De Vrolijke Noot om op weg te gaan naar het laatste optreden van deze week.

Vandaag stond festival Hoofddorp op het programma. Met Mark van Niel als chauffeur en een bijna volle bus vertrokken we rond half 2 naar hoofddorp. Na het uitladen van de instrumenten werden er 2 korte inspeelnummers gespeeld en daarna snel door naar het festivalterrein.

Hier waren al diverse kapellen aanwezig. Op het hoofdpodium, waar elke kapel werd beoordeeld door een jury, speelden we een setje met een aantal nieuwe nummers zoals Euphoria en Gina. Na het optreden was het tijd voor een drankje op het terras van La Cubanita.

Daarna gingen we op pad voor wat korte optredens door het winkelcentrum van Hoofddorp.

Om zes uur was het tijd voor de prijsuitreiking. Voor Feestkapel de Blaasbalgen een mooie derde plaats. De eerste prijs was voor De Drumgabbers, gefeliciteerd mannen!

Op 7 juni is het laatste optreden bij een avondvierdaagse, dit keer in Benthuizen.

Daarnaast zijn de voorbereidingen voor volgend weekend in volle gang. Vrijdag 14 juni vertrekken de blaasbalgen weer naar Ameland voor een heel weekend optreden bij Muzikaal Bootwateren