De Blaasbalgen te gast bij de ZZF Kids Rally 2e editie

Het is zaterdagochtend 13 april als de leden van Feestkapel De Blaasbalgen om half tien verzamelen in “De Vrolijke Noot”. De geuren van vers gezette koffie komen je al tegemoet, wat een luxe. Dit keer spelen we voor het eerst in onze nieuwe gele polo, mede mogelijk gemaakt door Visual Print uit Leidschendam.

Vandaag zijn De Blaasbalgen te gast bij de 2e editie van de ZZF kids Rally en gaan hiervoor naar de ENAG in Voorburg Ja zegt u dan, ZZF, wat is dat?? Dit is het Zeldzame Ziekte Fonds. En kinderen met een zeldzame ziekte kunnen hiervoor inschrijven. Madurodam is het start- en eindpunt. De kinderen rijden in mooie, exclusieve, sportieve auto’s met een tussenstop bij kazerne Delft van de Brandweer Haaglanden en de ENAG in Voorburg. Hier staan De Blaasbalgen iedereen muzikaal in te halen, krijgen alle kinderen een presentje en staat een clown haar ballonnen kunsten te vertonen. Wat een feest, zelfs het zonnetje ontbreekt niet! Met dank aan de sponsoren ENAG – Porsche Centrum Rotterdam – Brandweer Haaglanden – kazerne Delft – Madurodam, maar ook de chauffeurs met hun dikke boliden, die dit evenement hebben mogelijk gemaakt.

Wij hebben ons weer kostelijk vermaakt en zijn dankbaar dat we dit festijn mogen opvrolijken met onze muziek. We genoten van de koffie, heel mooie auto’s en de dankbaarheid om hier, voor de tweede keer, aan mee te mogen werken.

Vandaag is een mooie generale voor Koningsdag. Dan staat naast een rondje Leidschendam ook Maurik op ons programma. Leidschendam en Maurik, here we come!!