Laatste repetitie voor Marbella

Dinsdag 2 oktober was het alweer de laatste repetitie voor dat we naar Marbella gaan. Traditioneel spelen we dan nog vele nummers door en kijken of alles compleet is.

Vandaag was ook de uitreiking van de limited edition Polo van Marbella  2018. De eer ging dit jaar naar Prins Infra de 1e en page Josje To Go. Dit jaar zult u ons tijdens de reis herkennen aan de mooie oranje polo’s!

Ook De Blaasbalgen Babes hadden nog een verrassing in petto, als eerst werd Saskia (die tijdens Marbella invalt op de grote trom) opgenomen in het gezelschap, hiermee komen ze op de 44% gezelligste mensen van De Blaasbalgen uit (hun eigen woorden). Ook was er voor alle dames nog een armbandje met inscriptie.  Tot verbazing van de dames werd er in eens een ander nummer ingezet en bleek er ook van uit de heren kant een groepje gevormd te zijn De Blaasbalgen Dudes, de heren nu in dezelfde polo als de dames alleen dan in het lichtblauw steken lekker af tegen het mooie roze van de dames. U zult ons tijdens optredens dan ook af en toe in deze vrolijke kleuren zien.

 

Woensdag 10 oktober in alle vroegte vertrekken we richting Marbella in Spanje. U kunt alles via de website en Facebook blijven volgen zoals u van ons gewend bent.