Kees Guldenmundt benoemd tot “Lid van Verdienste”

Ere wie ere toekomt!

Gisterenavond was niet zomaar een repetitie van De Blaasbalgen, onder valse voorwendselen was zeer gewaardeerd oud-lid Kees Guldenmundt naar De Vrolijke Noot gelokt.

Kees is meer dan 18 jaar lid geweest van onze overkoepelende vereniging Stompcity Music en heeft al die tijd zijn steentje meer dan bijgedragen. Zo is hij onder andere verantwoordelijk voor het ontwerp van de logo’s op de grote trom en achterzijde van de kleding maar ook de omslagen van de eerste clubbladen komen van zijn hand.

Buiten dat is Kees iemand die altijd voor een ander klaar staat, van een wijntje en een sigaartje houdt en in 18 jaar heeft hij niet meer dan 5 optredens gemist.

De vereniging wil hem dan ook graag bedanken voor zijn inzet als lid vanaf het eerste uur, als opleider van vele muzikanten en als betrouwbare blazer van de upper-upper-lead partijen.

Gezien dit alles is er met veel waardering besloten om Kees Guldenmundt zeer verdiend te benoemen tot “Lid van Verdienste”!

Gisterenavond was het dan zover, aan de bar verzamelden zich enkele Blaasknarren, oud-leden en Kees wist nog steeds helemaal van niets. Kees werd uitgenodigd om naar voren te komen en tezamen met zijn opvolgster Alissa haar inschrijfformulier in te vullen. Alissa, welkom bij De Blaasbalgen! Hierna volgde de uitreiking van de oorkonde en het onthullen van het schild. Kees was zichtbaar verrast door al deze verrassingen.

Natuurlijk heeft hij ook nog een laatste maal zijn nootjes meegeblazen, waarna we met een rood wijntje de succesvolle avond hebben afgesloten aan de bar.