Gehandicapte Carnaval 2018.

Zondag 4 februari 2018, een koude dag.
De Blaasbalgen kwamen met de bus aan bij RKAVV in Leidschendam waar De Damzwabbers het gehandicapten carnaval vieren.
Snel de instrumenten uitpakken en naar binnen toe. Na eerst alles in het ene kamertje neer gezet te hebben, mochten we verhuizen naar de bestuurskamer omdat de ruimte waar we zaten weer nodig was.
Na deze interne verhuizing was het alweer tijd voor ons eerste setje. Omdat wij ook te maken hebben met de griepgolf am John van Ree de muzikale leiding op zich; waarvoor dank!

Tijdens het spelen van ons eerste setje kwam “onze” Tim binnen gestormd. Zijn koffer werd in een hoek gegooid en met veel enthousiasme nam hij plaats tussen de trompetten om zijn nootjes mee te spelen. Tim, fijn dat je er was zonder jou hadden we het niet gered. De jeugdprins en page en de prins en page van De Damzwabbers stonden op het podium om een speciale gast welkom te heten en dat was de burgemeester van Leidschendam-Voorburg. Na de welkomstwoorden was er nog tijd voor een polonaise en zat ons eerste setje er alweer op. Tussen de setjes door was er muziek van Rosteyn Entertainment en uiteraard de super gezellige karaoke. Er werd een speciale dag prins en page gekozen uit de aanwezigen en het feest was compleet. Na 3 setjes zat het er voor ons weer op, Tim nam het laastste setje de leiding op zich om een beetje orde in de chaos te houden. Wat zouden we als Blaasbalgen toch zonder deze geweldige muzikant moeten. We hebben dit jaar geen solo’s van hem gehoord maar aanwezig was die zeker. De sfeer was super gezellig en we kijken uit naar het komend weekend wanneer het echte Carnaval in Zwabberdam los barst.
We zijn zaterdag 10 februari met De Damzwabbers en De Gaanders te vinden in het Stadhuis voor de sleuteloverdracht, daarna zal de optocht door Leidschendam zijn weg gaan zoeken om uiteindelijk te eindigen bij de Sluisjes voor de doop van de Prins en Page in het heerlijke vlietwater. Dit alles omlijst met de muzikale klanken van De Blaasbalgen.

Dit jaar in de optocht een speciale verrassing dus kom allemaal kijken.