Feestkapel De Blaasbalgen in het voorprogramma van Taptoe Hoogvliet

Het is toch wel een hele tijd geleden dat wij in het voorprogramma van een taptoe mogen spelen. Zaterdag 22 juni is het dan zover en mogen we bij Taptoe Hoogvliet de mensen vermaken.

We zijn rond zeven uur bij het kerkje tegenover het taptoeterrein, het parkeerterrein Wierse. Alle instrumenten worden uitgepakt en we gaan op zoek naar een rustige plek om in te spelen. Hierna, op naar het taptoeterrein waar al het nodige publiek zich heeft verzameld. Dit belooft een mooie muziekavond te worden met mooie muziekkorpsen en De Blaasbalgen. We starten op het midden van het terrein met het avondzonnetje in de rug. Al spelend maken we een rondje langs alle toeschouwers en krijgen we de stemming er goed in. Helaas is een half uur spelen snel voorbij en zijn we stipt vijf minuten voor acht klaar. We geven het terrein vrij voor de Rijnmondband die de taptoe met een Intrada opent. Een extra compliment voor Yvonne voor haar was het haar primeur bij De Blaasbalgen, goed gedaan, op naar de volgende mooie optredens.
Wij drinken een drankje van de organisatie en gaan weer op huis aan.

Volgende week kunt u ons dit seizoen, voor het laatst, zien en horen in Voorschoten Dweilfestival ff blazen 10 jaar Redelijk Onverantwoord Zien we u daar ook??