Drukke dag voor Zwartepietenkapel

Het is zaterdag alweer vroeg dag voor de Zwartepietenkapel. Er staan twee optredens voor vandaag gepland, dus we kunnen er tegenaan! De sfeer zit er al snel in en in de schmink trekken we er vrolijk op uit!

Geen lange reis deze dag, we rijden naar Voorburg om de jaarlijkse “Sint verbindt Rally” muzikaal op te luisteren. Kinderen met een zeldzame ziekte rijden, tijdens een heuse autorally, mee met de bestuurder in bijzondere, luxe en klassieke auto’s, waarmee een droom voor de kinderen uitkomt.

Op het binnenterrein van de ENAG hebben we de kinderen en hun begeleiders met onze Sintmuziek en acts vermaakt. Tussen de ronkende motoren en knallende uitlaatpijpen is het een mooie happening geworden.

Aansluitend is de reis naar Siemens Den Haag. Hier aangekomen kunnen we van een fantastische lunch genieten. Kijk, dat is nu echt iets wat de Zwartepietenkapel kan waarderen!! Als de Pietenbuiken gevuld zijn, gaan we voldaan naar buiten om de kinderen met hun ouders te verwelkomen. Het gehele repertoire aan Sinterklaasliedjes gaat erdoor, we zingen uit volle borst, we springen en dansen alsof het een lieve lust is. Met veel plezier spelen we binnen nog een aantal interactieve liedjes waarbij kinderen en ouders hun uiterste best te doen om zo goed mogelijk in het boek van Sinterklaas te komen. Voor ons zit het erop, het was weer een geslaagd Sinterklaas seizoen.

Op naar onze laatste klapper van dit jaar, 27 december in Thialf bij het NK afstanden!

Bekijk de foto’s op:

23 november 2019 Sinterklaas optreden tbv Zeldzame Ziekte Fonds www.zzf.nl

23 november 2019 Sinterklaasfeest Siemens