7 september 2019 Optreden Müller – Prins in Lekkerkerk

De Blaasbalgen in Lekkerkerk

Voor ons eerste optreden van dit seizoen reizen we deze zaterdagmiddag af naar Lekkerkerk. Een van onze nieuwe bus sponsoren “Müller – Prins Lekkerkerk” nodigt ons uit om de feestelijke opening van hun nieuwe warehouse, muzikaal op te luisteren. En zo geschiedde.

In de bus, met de nieuwe bestickering, rijden we naar het mooie plaatsje Lekkerkerk, toevallig ook de woonplaats van een van onze trompettisten en werknemer van onze sponsor!! Hier aangekomen zien we op een groot parkeerterrein wel heel veel  vrachtauto’s staan. Vrachtwagens met en zonder oplegger, nieuwe maar ook oude en zelfs oldtimers. Allemaal prachtig opgepoetst, zodat de regendruppeltjes er mooi vanaf parelen. Ja, u leest het goed, het is regenachtig weer. Hierdoor is ons eerste setje buiten wel heel kort. Dus op naar binnen.

In het warehouse is er een grote hoeveelheid aan activiteiten te doen. Van pallets stapelen met een heftruck, tot het maken van je eigen ijssculptuur, van skeeler clinics bij de ijsclub tot grote springkussen en -kastelen, waar ja al je overtollige energie kan kwijtraken. De drive-in show van Radio NL zorgt, als wij niet spelen, voor de muzikale omlijsting. En niet te vergeten, er zijn hapjes en drankjes in overvloed.

Na drie setjes muzikaal entertainment zit het er voor ons op en reizen we af naar Leidschendam.

Het seizoen is geopend! Op naar het weekend van 21 en 22 september waar we te horen zijn bij diverse optredens tijdens de Vlietdagen.