Feestkapel De Blaasbalgen aan de Sluis

Zaterdag 21 september, er staat ons een zonnige middag te wachten “Aan de Sluis”. Iets na het middaguur wandelen De Blaasbalgen rustig naar de Sluisjes waar het al lekker druk is.
Aan ons de taak om afwisselend met de programmering op het podium een aantal setjes neer te zetten. Met dit mooie weer is dat absoluut geen straf. We zoeken leuke gezellige plekjes op de kade, veelal in de nabijheid van de terrassen, waar de borrelende mensen gezellig mee deinen en zingen. Daar treffen we ook “Huubje”! Huubje, de mascotte van Scouting Hubertus-Brandaan doet altijd gezellig mee op onze muziek.

Voor de kinderen is er genoeg te doen, kanovaren en schminken, wat een mooi feest. Rond de klok van 17 uur krijgen we een BBQ-maaltijd aangeboden, wat een ongekende luxe. Na een aantal laatste nummers en een ijsje van ijsenzo is het voor ons tijd om weer wandelend richting ons thuisbasis te vertrekken.

Wat een prachtmiddag, fijn dat we hier aan mochten deelnemen. We kijken terug op een fantastisch optreden en kijken uit naar volgend jaar om het nieuwe Leidschendamse feest muzikaal op te luisteren.

Middels ons aanstaande trainingsweekend zetten we koers richting de Sinterklaas optredens, maar ons volgende optreden is bij Festival Zimpel Sat Kielegat die ism Cafe de Haagsche Poort op 2 november een festival organiseren.