Nieuwjaarsborrel 2017

Bij binnenkomst even na tweeën is het al een drukte van jewelste. De kapstok staat op uitpuilen, de catering is druk in de weer met het voorbereiden van de hapjes en iedereen wordt gast vrij ontvangen met een heerlijk glaasje Prosecco.

Handenschuddend en zoenend gaan we verder de feestzaal in alwaar de muziek een mooie sfeer weet te creëren. Het duurt even voordat iedereen is begroet met de beste wensen en meteen is er een gezelligheid die niet te omschrijven is. Voorzitter Karel Boers steekt van wal voor zijn eerste Nieuwjaarsspeech. Een terugblik op het afgelopen jaar met vele hoogte en dieptepunten. 2017 zal voor Stompcity Music een jaar worden met vele uitdaging maar ook veel nieuwe kansen. Meerder optredens staan weer op de rol en de vereniging bereid zich voor op het komende carnaval.

Na de nieuwjaarswens uitgesproken te hebben en een toost op 2017 verschijnen de grote schalen met hapjes en drankjes en in “De Vrolijke Noot”. De sfeer komt er steeds meer in, dansen en zingen, ja, Hans Freie weet met zijn niet van echt te onderscheiden piano hoe hij een zaal kan bespelen. En zoals het spreekwoord zegt, “gezelligheid kent geen tijd”, zit de tijd er weer op en gaan we allemaal, na wat opruimen, voldaan naar huis. Dank je wel organisatie, dank je wel catering. Dank Dank Dank!

Michael van Vliet

 

 Klik hier voor de foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *