Musical De Marathon

Op 19 maart 2017 verzamelden alle Blaasbalgen zich weer in Leidschendam om te vertrekken naar Rotterdam voor een optreden in het nieuwe Luxor theater. Dit keer voor de landelijke première van de musical de Marathon.

Uiteraard gingen we door de artiesteningang naar binnen en werden we hartelijk onthaald door Gaby. Zij wees ons onze eigen kleedkamer. Na een snel drankje met een moorkop begonnen we aan onze eerste set. De allereerste set ooit voor onze nieuwe bassdrum speler, Harrold, al leek het net alsof Harrold al jaren mee speelde. Zelfs de slagwerk moves pakte hij super op!
Na een korte pauze werd het tijd voor onze tweede set. Het publiek leek onze nummers zoals “Het dondert en het bliksemt” en “Mag ik dan bij jou” te waarderen en zong uit volle borst mee. Nadat de laatste noten van De Blaasbalgen waren gespeeld klonk de mededeling dat de musical ging beginnen en dat iedereen naar de zaal moest.

Tijd voor de blaasbalgen om weer terug te keren naar Leidschendam. Het was weer een optreden waar we trots op kunnen zijn!

Chantal Vermeer

 

 Klik hier voor de foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *