Koopcentrum Hillegom

Ook dit weekend stond er weer een optreden op de planning voor De Blaasbalgen. Dit keer in Hillegom. Toen onze buschauffeur Willem ons weer veilig had afgezet bij Hotel Flora, konden we, nadat alle instrumenten waren uitgepakt, beginnen aan onze eerste set.
Met telkens 1 nummer en dan weer een paar meter verder, kwamen we zo uiteindelijk aan bij Kadoshop Home & Joy. Hier hingen de ballonnen buiten en dat betekent feest, dus werd er direct een vrolijk “Lang zal ze leven” ingezet. Kadoshop Home & Joy bestond 12 ½ jaar en vonden het zo geweldig dat wij een aantal nummers voor de winkel wilden spelen, dat ze ons een heerlijk bakkie koffie aanboden.

 

Na een korte pauze waarin we een heerlijk gezonde lunch konden nuttigen bij de plaatselijke snackbar, konden we verder met onze andere setjes. Gelukkig nog steeds zonder regen en met al wat meer publiek. Theo, onze muzikale leider, vond het vandaag ook de perfecte dag om alle oude nummers weer eens te spelen. Nummers zoals “Vrouwkes” en “Stil in mij” kwamen weer eens voorbij en dat leverde bij sommige een hoop ‘O ja´ momenten op.

 

Na 4 setjes was het tijd om terug te keren naar de bus. Het moment waarop wij afscheid moesten gaan nemen van Patty was aangebroken. Patty heeft na al die jaren besloten dat het tijd was om te stoppen en vandaag was haar laatste optreden. Het nummer Adios Amore was speciaal voor Patty. Patty, bedankt voor al je muzikale jaren bij De Blaasbalgen, we gaan je zeker missen! 

Chantal Vermeer

 

 

 Klik hier voor de foto’s

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *