Jaarmarkt Hazerswoude Dorp

Het beloofde een mooie dag te worden dus om 12.00 was het verzamelen bij “De Vrolijke Noot” in korte broek en Polo. Op naar Hazerswoude waar de Jaarmarkt was. De Blaasbalgen waren door Mac Entertainment ingehuurd om hier de boel wat op te vrolijke.

 

Na een wandeling door de dorpsstraat met allemaal kraampjes kwamen we op een klein pleintje aan waar een podium stond en een kermis was. Hier moesten we beginnen met ons eerste setje. Na wat nummers gespeeld te hebben verplaatste we weer door de dorpsstraat naar een volgend stekje om wat nummers te spelen. Zo dweilde we door de dorpsstraat heen tot dat ons eerste setje er alweer op zat. Tijd voor een drankje wat overigens goed geregeld was en een hapje. Een aantal Blaasbalgen vond ook dat de botsauto’s uitgeprobeerd moesten worden dus dit gaf een hoop hilariteit en gegil.

 

Na even rust was het tijd voor onze 2e set en ook hier kwamen we al dweilend door de dorpsstraat weer overal en nergens uit. Diverse nummers passeerde weer de revue waarbij bij sommige nog wel even diep gegraven moest worden zo na de vakantie. Maar onder leiding van onze muzikaalleider kwam dit weer helemaal op zijn pootjes terecht. Na een flinke tijd spelen zat ook onze 2e ronde er weer op en konden we onze lippen weer even rust geven. 


Het 3e setje wat we speelde eindigde we op een groot plein waar een grote feesttent met podium stond, hier stonden ook diverse banken en tafels waar veel mensen zaten dus ook hier hebben we ons even laten horen. Als laatste nummer speelde wel “lieveling” met als nieuwe solist Wim, dit ging erg leuk dus we hopen hem nog meer dit te horen spelen. Na nu een korte pauze begonnen we aan ons laatste setje van de dag. Weer heerlijk dweilend door de dorpsstraat kwamen we uit bij de stand van de plaatselijke drumband TTH Hazerswoude. Hier ook nog een paar nummers gespeeld en bij het laatste nummer kreeg ons slagwerk ondersteuning van een tamboer van TTH. Na dat Richard zelfs nog even een pet van TTH gepast had kwam er weer een eind aan deze gezellige en mooie dag. We gingen snel naar de bus en op naar Leidschendam waar de jaarlijkse Barbecue zal plaatsvinden.

Mark van Niel

 

 Klik hier voor de foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *