Carnaval in Nederwetten

Tijd voor het volgende feestje: Via de gele M op naar CV De Wetters in Nederwetten. Een dorpshuis gevuld met feestvierders en enkele feestkapellen. Van de Rammen naar de Blaasbalgen, de Leutschuppers en het Bourgondisch Brass Comfort: alle smaken op één avond in één zaaltje bij elkaar. Na onze eerste set werd het tijd om Prins Aardbei en page Benjamina af te tuigen. Ons 10e prinsenpaar was deze dagen een mooi boegbeeld voor de Blaasbalgië en werd nu op de klanken van Adio Amore ontdaan van alle versierselen.
Ons 2e setje deze avond was dubbel en dwars bijzonder. Het laatste setje van onze carnaval 2017.. een heerlijk setje.. maar eigenlijk vooral en eigenlijk alleen het laatste setje van onze Michel als lead trompettist en muzikaalleider. In een cirkel op onze knieën sloten we muzikaal af….

Jarenlang opperbest door al onze optredens geleid, heerlijke solo’s, gillende gita… eh oh nee… trompetten, gezelligheid en nog veel en veel meer: Michel bedankt voor al die inzet!
Gelukkig blijf je aan de club verbonden als instructeur, we hopen nog lang van je kennis en kunde te mogen genieten en onze eigen klank en kleur te behouden.

We waren 2 dagen op stap, prima vervoer, verblijf en programma. Onze Fons voor het vastleggen van alle plaatjes en bewegende beelden en natuurlijk Willem voor de vele kilometers door het Brabantse land. Carnaval 2017 was een heel fijn en memorabel feestje!

Justin van Genderen

 

 Klik hier voor de foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *