90e en 83e verjaardag van de heer en mevrouw Roeling 

Vandaag waren De Blaasbalgen weer klaar voor het volgende optreden:
– lekker weer, check (misschien iets te lekker maar goed)
– muziek instrumenten, check,
– muziekstukken, check,
– gezellig humeur, check.
Zo te zien, alles bij elkaar voor een leuk feestje. Aangekomen bij Partyplace Hijdra in Den Haag was het op het terras al gezellig druk, de aanwezige feestgasten hadden wel zin in een feestje. Met een mars gingen we naar het terras waar de 2 jarigen helemaal verrast waren. We hebben de gasten in een half uurtje van vrolijke meedeiners en polonaise nummers voorzien, het publiek inclusief de jarigen deden gezellig mee. De tranentrekkers deden het goed maar ook de meezingers vonden gretig aftrek. Kortom voor ons heel leuk publiek om voor te spelen. Na het spelen van Lang zullen ze leven was het tijd voor een verfrissend drankje en even uithijgen uit de zon. We hoorden van de jarige dat ze erg genoten hadden en dat we een 18 jaar geleden ook al voor hun gespeeld hadden. Toch altijd leuk om zo weer is ergens terug te mogen keren!

Na een korte pauze was het tijd voor de laatste 3 nummers, deze werden binnen gespeeld terwijl de gasten van het buffet genoten. Tijdens de Tralala medlie stond het publiek zelfs op de tafels. Met maak me gek sloten we dit optreden af en voor dat we gek werden van de warmte zijn we snel richting clubhuis terug gegaan.

Familie Roeling, van harte gefelicteerd! We hopen dat we aan deze dag een vrolijke noot hebben mogen toe voegen en wie weet tot een volgende keer.

Mark van Niel

 

 Klik hier voor de foto’s