Helmonds Blaasfestijn

Zondagochtend 9.15 uur… De Blaasbalgen verzamelen zich voor een dagje Helmond. Om precies te zijn het Helmonds Blaasfestijn met 32 collega feestkapellen. Toen het nog enigszins mistig was vertrokken we, het werd vervolgens een heerlijke nazomerdag. Zonder korte broeken helaas…. 

 

Aangekomen stonden we meteen middenin de bonte verzameling muzikanten uit het halve land. Lianne en Ronald werden ons als begeleiders toegewezen. Wat zijn we prima begeleidt en voorzien van diverse natjes op z’n tijd. Klasse!

 

Vier setjes op verschillende podia stonden er voor ons op het programma in het drukke en gezellige centrum. Wat wil een Brabander nog meer: Zon, terras, biertje en…. De Blaasbalgen!
En wij? Lijntjes aan de wandel, muzikale hoogtepunten op plantenbakhoogte, een super enthousiast promoteam, zeer complimenteus publiek en mooie punten van de jury (2e en 3e plaats), ouderwets De Blaasbalgen sound on tour. Ook De Blaasbalgen hebben niets meer te wensen! Wij feliciteren de Roepoepers met de publieks- en de leutprijs en de Goez Hool Band uit Aarle Rixtel met de juryprijs.

Justin van Genderen

 

 Klik hier voor de foto’s
 Klik hier voor het jury rapport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *